Pink Suede Underground Creepers 

pinkcreeps2pinkcreeps


Condition: Excellent, used couple of times.

Size: Europe: 39, U.S 8½, UK

Material&Details: Real leather, highest part of the platform 4cm

Brand: Underground Originals

Price: 75€


4 kommenttia:

 1. miten kehtaat myyä näitä 75 eurolla kun kaikki sun blogia lukeneet tietää että maksoit näistä ite vähän päälle 10...:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kehtaan:) samat popot löytyy ebaysta reilulla huntilla. Tein löydön ja löysin noi super halvalla Urban Outfittersistä, eikä se mun mielestä tarkota, että mun pitäs luopua niistä samalla hinnalla.

   Tän koko sivun idea on se, että mulla on kauheesti vaatteita&kenkiä joista tykkään kauheesti, mutta en vaan käytä. Kirppiksellä myyn kaikki jutut joista haluun vaan eroon ja niistä luovun ilomielin parilla eurolla. Tänne laitetuista jutuista en halua eroon, mutta jos ne löytäis uuden rakastavan kodin, niin sitten:) Tuntuu tyhmältä pantata kaapissa kivoja juttuja, joita en kuitenkaan käytä.

   90% mun kaikista myytävistä jutuista myyn siis kirppiksellä ja täällä on loput 10%, joista luovun vaan mun mielestä ihan kohtuullisella hinnalla.

   Mutta niin, kaikilla on oma mielipide hinnosta.

   Poista
 2. eihän se oo väärin pyytää tollasta hintaa, jos ihmiset maksaa ton? tai siis ihan varmaan noi saa myytyy jossian muualla tohon hintaan vaikka ne olis ilmatteeks saatu? äly hoi anoidiootit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oon samaa mieltä sun kanssa:) Jos vaikka saisin Luis Vuittonin laukun kaverilta ilmaseks, enkä itse tulis käyttäneeks, niin en silti myis sitä eurolla Ebayssä. Ja totta, voin nää jutut ebayssäkin myydä, mutta ajattelin, että tälleen ois kivempi, kun ei mulla kuitenkaan oo kiire päästä näistä jutuista eroon.

   Jos joku oikeesti tykkää esim näistä creepereistä, niin myyn ne mielelläni hyvään kotiin:) Hinnat on kuitenkin halvemmat kun mitä ebayssä tai kaupassa sama juttu maksaisi.

   Poista